Anecdon Free

Bliv en del af fællesskabet, digitalisér dine fortællinger, og kom tættere på dine besøgende

Anecdon Free

DKK 0

Med Anecdons gratis abonnement får du disse fordele:

Opret din attraktion i Anecdon-appen:

Anecdon er din indgang til at vise fantastiske oplevelser og kulturskatte i hele Danmark, fra historiske kvarterer til trendy havnefronter og skjulte perler. Med Anecdon kan du formidle alle de historier, der gør din attraktion unik.

Del op til 5 historier om din oplevelse:

Fremhæv de mest spændende og informative aspekter af din attraktion ved at dele op til 5 historier.

Automatisk oversættelse af dine historier til over 130 sprog:

Anecdons platform tilbyder automatiske oversættelsestjenester, der gør dine historier tilgængelige for et globalt publikum. Udvid din rækkevidde, og kom ubesværet i kontakt med besøgende fra hele verden.

Anecdon Premium

Tag din oplevelse til det næste niveau med Anecdon Premium

Måned

Årlig (spar 2 måneder)

Premium A

Abonnementet for virksomheder, både med og uden entré, som har op til 15.000 besøgende årligt.

DKK 250

/md
ekskl. moms

Spar DKK 500,-

Premium B

Abonnement for virksomheder med mellem 15.000 og 30.000 besøgende om året.

DKK 500

/md
ekskl. moms

Spar DKK 1.000,-

Premium C

Abonnement for virksomheder med mellem 30.000 og 50.000 besøgende om året.

DKK 750

/md
ekskl. moms

Spar DKK 1.500,-

Kontakt os for et tilbud

Virksomhed med entré og besøgstal over 50.000 årligt

Fordelene ved dit Premium-abonnement:

Din egen App-hjemmeside i Anecdon:

Opret en personlig app-hjemmeside, der er helt dedikeret til dig og din attraktions identitet.

Tilpas din hjemmeside til din attraktions identitet:

Med Anecdon Premium kan du skræddersy din app-hjemmeside efter dine præferencer. Vælg farver, layout og indhold, der bedst repræsenterer din identitet og fanger dit publikum.

Tilføj alle de historier, du har:

Upload og del alle dine historier uden begrænsninger. Uanset om du har en, ti eller hundrede historier, er der plads til dem alle.

Ekstra karrusel til fremhævning af historier:

Sæt dine mest betydningsfulde historier i forgrunden. Med Anecdon Premium kan du tilføje en ekstra karrusel til din hjemmeside, så du kan fremhæve de historier, der betyder mest for dig.

Ingen ekstra drifts- eller vedligeholdelsesomkostninger:

Du kan være sikker på, at der ikke er ekstra udgifter til drift og vedligeholdelse.

Adgang til fremtidig udvikling i Anecdon:

Hold dig foran med adgang til kommende Anecdon-udviklinger.

Funktioner

Premium

Free

Inkluder din virksomhed i Anecdon appen anecdon

Inklusion åbner for funktioner som automatiseret oversættelse til flere sprog for at fremme kommunikation. Der kan også oprettes flere undersider for at give yderligere information, og I vil blive vist på et interaktivt kort for at forbedre lokalisering og synlighed i dit område, før, under og efter besøget.

anecdon
anecdon
Login til opsætning af din virksomhedspræsentationen anecdon

Login-funktionen giver jer autonomi til at styre jeres indhold, inklusive tekst, billeder, lydoptagelser, og download af QR-koder. Det giver jer frihed til at skabe en præsentation, der nøje afspejler jeres vision. Derudover tillader den jer præcist at definere og administrere, Hvem der har adgang til at redigere og vedligeholde indholdet. Denne kontrolmekanisme sikrer, at kun autoriserede personer kan håndtere jeres indholdet.

anecdon
anecdon
Din virksomhedens egen app anecdon

Egen App i Anecdon tilbyder en dedikeret app inden for Anecdon-universet, der kan tilpasses med virksomhedens branding. En nøgleegenskab er en brugervenlig tilpasning af startsiden, der inkluderer en ekstra karrusel, som gør det muligt at fremhæve specifikke sektioner og dermed dirigere brugere hen til aktuelt relevant information.

anecdon
anecdon
Tilpasning af brandingelementer anecdon

Denne funktion muliggør personalisering af startsiden ved at tilføje jeres eget billede og logo. Billedet placeres øverst på startsiden, mens logoet integreres i billedet og samtidig fungerer som hjemknap i TabBar'en, der er synlig på alle jeres sider.

anecdon
anecdon
Tilpasning af visuelle identitet anecdon

Visuelle identitet giver mulighed for at tilpasse farverne på forskellige elementer såsom tekst, ikoner, Tabbar og baggrund i jeres dedikerede sektion. Dette tillader en dybdegående personalisering, så appen reflekterer den visuelle identitet, I ønsker at udtrykke.

anecdon
anecdon
Tilføj promoveringskarrusel til din app profil anecdon

Promoveringskarrusel giver mulighed for at tilføje en ekstra karrusel på startsiden, hvilket understøtter målrettet vejledning af publikum til relevante informationer. Karrusellen kan nemt tilpasses for at fremhæve bestemte sektioner, således at brugerne ledes direkte til information, der er aktuel og relevant, enten det er sæsonbestemt eller udstillingsrelateret.

anecdon
anecdon
Fremhævelse af din virksomhed i Anecdon appenanecdon

Fremhævelse i turistdel sikrer, at jeres virksomhed bliver fremhævet i alle Listevisninger inden for Anecdon appens turistsektion. Fremhævelsen opnås ved, at baggrunden for jeres virksomheds visning ikke er hvid, men derimod farvet. Det gør det nemmere for appbrugere at se, at jeres virksomhed tilbyder mere end den sædvanlige standardstartside, når de gennemser listen.

anecdon
anecdon
Oprettelse af undersider til din virksomheds profil anecdon

Undersider i profilen muliggør oprettelsen af flere sider i jeres profil. Disse sider kan anvendes til at formidle dybdegående information, og I har mulighed for at strukturere indholdet logisk, eksempelvis efter rum, genstande, tidsperioder eller typer. På denne måde kan I tilpasse jeres appsektion, så den nemt giver adgang til relevant information på en sammenhængende måde, der afspejler det udtryk, I ønsker at formidle.

Ubegrænset

5

Internationalisering med oversættelse til 133 sproganecdon

Sprogoversættelsesfunktionen konverterer automatisk tekst til et af de 133 understøttede sprog, afhængigt af brugerens præferencer. Det sikrer, at alt jeres tekst information er tilgængelig og forståelig for alle brugere, uanset modersmål, hvilket bidrager til en følelse af velkommenhed og inklusion.

anecdon
anecdon
Formidlingsstyring via QR-koderanecdon

Formidlingsstyringen via de automatisk genererede QR-koder gør det nemt at lede brugerne direkte til relevante informationer. Ved at placere koderne på strategiske steder, som skilte og montre, sikres en direkte adgang til ønskede oplysninger, hvilket bidrager til en positiv brugeroplevelse. Derudover understøtter QR-koderne anonym og hurtig deling af jeres dedikerede app og undersider gennem appens delingsfunktion.

anecdon
anecdon
Visning af billederanecdon

Funktionen "billeder" giver mulighed for at tilføje op til 5 billeder per side, hvilket styrker formidlingen af jeres fortællinger. Billederne kan demonstrere genstande i funktion, forstærke narrativet, tilbyde visuelle indblik i genstandenes anvendelse og deres oprindelsessteder, samt gøre det lettere for brugerne at identificere, hvilken genstand fortællingen handler om. Denne visuelle tilgang beriger ikke alene brugeroplevelsen ved at gøre historierne mere levende og forståelige, men også ved at fremhæve jeres virksomheds unikke egenskaber.

anecdon
anecdon
Visning af videoeranecdon

Med integration af en video på hver side beriges fortællingernes indhold. Videoen kan anvendes til at demonstrere emnet i funktion, forstærke fortællingen, og give et visuelt indblik i både dens brug og oprindelsessted. Dette dynamiske element muliggør, at brugerne kan dykke dybere ned i fortællingens kontekst og forståelse. Derudover kan videoen hjælpe med at identificere det specifikke emne eller element, som fortællingen fokuserer på.

anecdon
anecdon
Afspilning af lydfileranecdon

I Anecdon-appen tilbydes I fleksibiliteten til at indsætte op til to lydoptagelser per sprog på alle jeres sider. Denne funktion er nøje designet for at give jer muligheden for præcist at tilpasse jeres attraktioner til de ønskede kundesegmenter. For eksempel kan den første lydoptagelse dykke ned i detaljerne omkring det emne, I præsenterer, mens den anden kan omfavne og formidle atmosfæren gennem stemningsfulde lydbilleder. Dette dobbelte lag af lydoplevelser åbner for en rigere, mere nuanceret tilgang til at engagere jeres besøgende, hvilket bidrager til at skabe en dybdegående og mindeværdig brugeroplevelse. Denne tilgang understreger jeres evne til at skabe en levende, engagerende præsentation, der taler direkte til besøgendes sanser og præferencer.

anecdon
anecdon
Inkludering i søgeresultater og kortvisninganecdon

Kort- og listevisning sikrer, at I opnår synlighed i Anecdon-appen. Når brugere søger i jeres kategori, som for eksempel museer eller zoologiske haver, eller i det område, hvor I befinder jer, vil I fremstå i både liste- og kortvisninger. På kortet markeres jeres placering med en pin, der viser jeres kategoritilhørsforhold og navn. Ved tryk på kortpinen føres brugeren direkte til jeres side. Formålet med visningsfunktion er at gøre jeres virksomhed så synlig som muligt, lette brugernes søgning der, hvor de er, eller ønsker at besøge, og optimere, at I bliver fundet, selv hvis brugeren ikke kender til jer på forhånd. Dette forbedrer både brugeroplevelsen og jeres tilstedeværelse.

anecdon
anecdon
Billetsalganecdon

Billetsalg i Anecdon-appen gør det nemt for brugerne at købe billetter til jeres tilbud. Ved at integrere et direkte link til jeres billetsalgsside sikres en smidig og hurtig adgang for gæsterne til at erhverve billetter. Dette tiltag ikke alene forenkler købsprocessen men styrker også brugeroplevelsen ved at minimere de trin, der kræves for at gennemføre et køb. Samtidig forbedres jeres billetsalg ved direkte at lede potentielle gæster til det rette sted, hvilket kan øge antallet af besøgende og styrke jeres forretning.

anecdon
anecdon
Ruteplanlægninganecdon

Ruteplanlægning gør det nemt for alle at finde frem til jer og rundt i jeres udvendige område. Hver af jeres sider kan tildeles unikke placeringer, hvilket sikrer, at alle let kan finde hen til deres ønskede destination, som for eksempel spisesteder, udstillingsemner eller toiletter. Og med et enkelt klik fås en gnidningsfri vejledning direkte til den ønskede destination, hvilket bidrager til en mere positiv og problemfri oplevelse for alle jeres besøgende.

anecdon
anecdon
Kontaktoplysningeranecdon

Kontaktoplysninger i Anecdon-appen tilbyder en nem måde for jeres kunder at komme i kontakt med jer. I har mulighed for at vælge præcis, hvilke oplysninger I ønsker at gøre tilgængelige – om det er jeres hjemmeside, telefonnummer, eller begge dele. Ved at give jer friheden til at bestemme, hvilke kontaktinformationer der skal deles, understøttes jeres behov for tilpasning samtidig med, at kundernes mulighed for at kontakte jer lettes.

anecdon
anecdon